Димитър Аргиров и Соня Чакърова – един дует от сърце

Народният певец Димитър Аргиров записа нови песни в дует с очарователната млада певица Соня Чакърова. Двамата ще ги представят на съвместен концерт в столичния клуб „Студио 5“. Концертът се нарича „Песни от сърце“, защото двамата певци определят съвместната си работа като „дует от сърце“. Те споделят, че песните са подбрани много внимателно и с много любов към традициите и народното ни творчество.

Митко и Соня се запознават преди 2 години и от тогава изпълняват заедно много народни песни от Пиринския край. Като дует имат реализирани няколко записа и видеоклипа. Двамата плануват през лятото да запишат още песни, а есента да заснемат видео към тях. Съвсем логично народните певци искат тяхното партньорство в музиката да доведе до издаването на съвместен албум през следващата година.

„Концертът се казва „Песни от сърце“ и защото това ни напомня думите, които баща ми – големият народен певец Илия Аргиров остави в наследство: „Народната песен без сърце не става…“, казва с гордост Димитър Аргиров.

Вашият коментар